Friday, June 19, 2009

PERJUMPAAN WARIS DAN GURU-GURU DI SEKOLAH KEBANGSAAN MENGKUANGMajlis penyampaian hadiah dan juga gambar sebhagian murid-murid mendengar ceramah motovasi


Ibubapa datang untuk mendengar dan seterusnya mengambil buku rekod pencapaian anak-anak dan anak didik guru.
SK MENGKUANG- 19 JUN ,Satu program perjumpaan antara waris dan dan Guru-guru Sekolah Kebangsan Mengkuang telah berjalan dimana majlis ceramah dan program motivasi antara Ibu bapa dan juga murid-murid tahun 5 dan 6 dijalankan.

Ramai ibubapa telah hadir bagi mendengar motivasi dimana ianya memberi panduan kepada ibu bapa berhubung dengan bagaimana melihat dan mengambbil berat mengenai pendididkan anak-anak dirumah.

Ianya turut dihadiri oleh pegawai dari PERDA sebagai satu sumbangan kepada sekolah dimana pihak PERDA memberi sumbangan sebanyak RM 2800 kepada pihak sekolah bagi menjayakan program dan juga sumbangan bagi menjayakan beberapa program lagi yang berkaitan dengan program jayawaris untuk murid sekolah kebangsaan mengkuang.

Ianya di rasmikan oleh En Rozaimi Timbalan Pengarah PERDA.Tahniah kepada para waris yang menghadiri program ini dan semoga ianya berjaya meningkatkan lagi prestasi untukmasa akan datang.

No comments:

Post a Comment